Music Against Drugs ‑kesäleiri 12.–14.6.2015

Aloitan aivan alusta, eli automat­kas­ta. En kyllä tiedä miten pojat jaksoi­vat meidän tyttö­jen juttuja, melua ja kikatus­ta. Hauska matka oli 🙂 Juutuim­me mäkeen­kin ja osan piti kävel­lä­mä­ki ylös.

kuvak2

Leiri­paik­ka itses­sään oli tosi kaunis, vaikka hytty­siä olikin paljon. Paikal­la oli kolme mökkiä, joista käytim­me kahta, kaksi vessaa, ja puuvaja. Perjan­tai­na paikal­le päästyäm­me me tytöt valta­sim­me toisen mökin ja pojat menivät sauna­mök­kiin. Tyhjen­sim­me kasseis­ta ruoat jääkaap­pin (joten­ku­ten mahtui­vat).kuvak5

Sitten me tytöt päätim­me toteut­taa automat­kal­la keksi­mäm­me idean, joten sotkim­me naamam­me meikeil­lä ja tupee­ra­sim­me hiuksem­me ja menimme ottamaan kuvia joista tuli kyllä hienoja. Sillä välin kun me otimme kuvia pojat saunoi­vat ja uivat. Kun pojat olivat tulleet pois saunas­ta oli tyttö­jen vuoro, itse en saanut uida enkä saunoa ettei haavani tuleh­tui­si, mutta vesi oli kylmää kun siinä jalko­ja­ni liotte­lin.

Illalla paistoim­me makka­raa nuotiol­la hauskaa oli. Sovimme myös että kymme­nel­tä oisi herätys, joten minä heräsin siihen kun muut tytöt (paitsi krista, joka nukku kanssa) rymis­ti­vät sisälle herät­tä­mään meidät.

kuvak1Lauan­tai aamupäi­väl­lä kaikki vai loikoi­li­vat laitu­ril­la ja Riikas­ta otettiin hienoja ja samalla hän kävi uimassa.
Päivem­mäl­lä autoim­me Miroa tekemään strate­go-kortte­ja. Ruoaksi oli kasvis­keit­toa joka oli erittäin hyvää. Sitten satoi, kävimme ottamas­sa kuvia sauna­mä­kil­lä.

Sitten oli Miron näyttö,joka onnis­tui hyvin, vaikkei maasto sopinut­kaan strate­gon pelaa­mi­seen. Sitten tehtiin lettuja ja tytöt (paitsi minä ja Riikka) menivät uimaan. Me Riikan kanssa mentiin nuotiol­le ja sitten takai­sin ylös. Illalla paistet­tiin taas makka­raa ja otettiin kuvia.

Sunnun­tai­na olikin sitten pakkaus­ta ja lähtö. Leiri oli kyl aivan mahtava 🙂

- Emppukuvak4