Pelitiimi: “Opimme koko projektin ajan toisiltamme ja autamme toisiamme vaikeissa tilanteissa”

Mustalla pohjalla teksti Pelitiimi 2021, ja oransseja ja keltaisia nuolia. Graafinen toteutus.

Pelitiimi koostuu joukosta nuoria joilla kaikilla on kiinnostusta peleihin suuntaan jos toiseen. Tällä kertaa Pelitiimin päämääränä on päättää peliaiheinen projekti, jota lähdemme työstämään tiimin voimin eteenpäin. Osalla meistä löytyy osaamista itse 3D-mallintamisesta, kun toiset taas osaavat piirtää tai tehdä ääniraitoja. Opimme koko projektin ajan toisiltamme ja autamme toisiamme vaikeissa tilanteissa.

Inkin, pelitiimin jäsen, Kasimir.

MIKKO
Hei, olen Mikko, olen 23, melkein 24-vuotias “nuori”. Vapaa-ajan harras­tuk­siin kuuluu pelaa­mi­nen (yllätys), epäiro­ni­ses­ti noituu­den harjoit­ta­mi­nen ja tällä hetkel­lä käärmeen hoita­mi­nen. Lempi­pe­le­jä ovat lähinnä RPG-tyyppi­set yksin­pe­lit ja monin­pe­lit, eniten aikaa kuluu Skyri­min ja Souls-pelien kanssa. Pelitii­miin lähdin koska se oli lähim­pä­nä omia kiinnos­tuk­sen kohtei­ta, tavoit­tee­na olisi hmmm…

Inkin, pelitiimin jäsen, Kasimir.

KASIMIR
Moro! Meitsi on Kassu, suori­tan oppilai­tos­har­joit­te­lua pelitii­mis­sä. Oon 17 vuotias juniori, joka tykkää pelata Änäriä, Skate3 ja Warzo­nea. Vapaa-ajalla tykkään liikkua paljon, tykkään myös räpistä ja muusta musii­kis­ta. Pelitii­mi kiinnos­taa, sillä pelaa­mi­nen on mukavaa ja haluan tietää peleis­tä lisää.

Digitaalinen kuva pääkallosta, jolla vihreäat silmät ja aurinkolasit otsalla.

HARKKA­RI
Moi, Minua kiinno­ta­vat pelit, tieto­tur­va ja virtu­aa­li­to­del­li­suus. Lempi­pe­le­jä TF2, Spelun­ky, Half-Life: Alyx, Apex Legends, arena/movement/boomer shoote­rit. Tavoit­tee­na­ni on mm. saada työko­ke­mus­ta ja kehit­tyä pelide­vaa­ja­na.

Inkin, pelitiimin jäsen, Risse.

RISSE
Mopps, oon Risse ja oon 26 vuotias tyllerö Jyväs­ky­läs­tä. Lempi­pe­lei­hin kuuluu lähinnä mmorpg ja fps-pelit, mutta singleplaye­ri­nä menee myös aika paljo indie­pe­le­jä. Tykkään myös hirvees­ti eläimis­tä ja niiden oikeuk­sis­ta, multa iteltä löytyy­kin kaks kissaa ja yks koira. Pelitii­miin lähdin, koska pelit ja niiden pelaa­mi­nen on kiinos­ta­nu mua lapses­ta lähtien ja toivon saavani osaamis­ta myös tekni­sel­tä puolel­ta, eikä saman­hen­ki­ses­tä seuras­ta­kaan haittaa ole.

Inkin, pelitiimin jäsen, Ottis.

OTTIS
Moikke­lis­poik­ke­lis, Ottis täällä äänessä. 20 vuotta löytyy vyön alta ja monta vielä edessä. Joka päivä pelei­hin kuuluu League of legends, Destiny, Valheim ja rainbow 6 siege (psst…on ne sims-pelit­kin kivoja XD). Muita­kin olisi, mutta loppuu päiväs­tä tunnit kesken kun karva­kuo­non äitinä elelee. Itse lähdin pelitii­miin siinä toivos­sa, että saisi uusia kokemuk­sia hyvässä seuras­sa joilla on samoja kiinnos­tuk­sen kohtei­ta kuin itsellä.

vaaleanpunaisella piirretty karhun kuva.

VILI
Iltaa, oon 19-vuotias pallu­rai­nen Jyväs­ky­läs­tä. Mulla on kaksi kissaa. Tykkään pelail­la vähän kaiken­lai­sia pelejä, kuten The Elder Scrolls V: Skyrim ja Escape from Tarkov. Tykkään myös kuunnel­la musiik­kia.

Ink-tiimiin osallistuva Leo kännykkä kädessä.

LEO
Moi. Oon Leo ja oon 17v. pelei­hi­ni kuuluu loli, escape from tarkov, mmorp­gei­tä ja kaiken­lais­ta jännää.
Tykkään myös kattoo animee ja kuunnel­la musiik­kia ja nukkua (:

vaaleanpunaisella piirretty karhun kuva.

NASIM
Moi, oon Nasim 19-vuotias Jyväs­ky­läs­tä. Tykkään urhei­lus­ta ja pelai­lus­ta. Lempi­pe­le­jä­ni on nhl, nba ja warzone. Pidän myös leffo­jen katse­lus­ta ja musii­kis­ta. Tulin suorit­ta­maan oppilai­tos­har­joit­te­lun pelitii­miin.