Kevään 2020 media- ja viestintätiimi

neljä Ink-tiimiläistä. Yksi näyttää peukkuja, toisella kädessään puhelin ja kannettava tietokone, yksi näyttää mietteliäältä ja neljäs hymyilee.

Moi! Media- ja viestin­tä­tii­mis­sä tuotam­me erilais­ta media­si­säl­töä, esimer­kik­si muokkaam­me kuvia, teemme vlogi- ja blogi­si­säl­töä sekä printti‑, mainos- ja esite­ma­te­ri­aa­le­ja. Ink-tiimi­jak­son aikana olemme laati­neet tiimi­sään­nöt, leirioh­jel­maa, kuten ohjat­tu­ja liikun­ta- ja peliti­lai­suuk­sia sekä somepos­tauk­sia. Lisäksi olemme suunni­tel­leet blogi­teks­tiä, oppineet valoku­vauk­ses­ta eri kameroil­la ja harjoi­tel­leet aikatau­lu­tus­ta. 

Seuraa­vak­si pääset tutus­tu­maan meihin tarkem­min.
Tervei­sin, kevään 2020 media- ja viestin­tä­tii­mi­läi­set


Ink-tiimiläinen Perttu kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kulttuurituotannon opiskelija Humakista. "Toimin Ink-jaksolla mediatiimin liiderinä, harjoittelu on opettanut paljon. Pidän runoista ja musiikista."
Ink-tiimiin osallistunut Paula sanoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kielipoliisi. "Suomen kielen maisteri, joka vastaa tiimin kieli- ja taidepuolesta. Pidän eläimistä, kirjallisuudesta, tv:stä, elokuvista ja peleistä."
Ink-tiimiläinen Veera on someguru. Hän kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa viittomakielinen takkutukka. "Vähän outo, mutta luonteeltaan hurmaaja. Rakastan hevimusiikkia, teetä, neulomista ja nörttijuttuja."
Ink-tiimiläinen Roope kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa tiimin muusikko. "Päällepäin vanilja, mutta kauhu, pelit, anime sekä taiteet ovat lähellä sydäntäni. Soitan kitaraa, bassoa ja laulan."
Ink-tiimiläinen Iiris kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä tulleensa tiimiin TOP-jaksolle Viitaniemen Valmalta. "vapaa-ajallani piirtelen ja laulan. Tykkään pelata ja katsoa elokuvia, mieluiten seikkailua, toimintaa ja kauhua. Rakastan kulttuuria, matkailua ja kielet kiinnostavat minua,"
Ink-tiimiläinen Noomi kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa koirakuvavastaava. "Olen pieni ja eläinrakas haaveilija, opiskelen parhaillaa valokuvausta. Vapaa-aika kuluu pelaillen, taiteillen ja elokuvien tai animen parissa."
Ink-tiimiläinen Oona-Kaisa kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kaappifilosofi. "Olen äänenkäytön ammattilainen, keittiöpsykologi ja käsitöistä innostunut lukutoukko. Olen pohdiskeleva, mutta en turhan vakava."